مجموع نظرات: ۰
چهارشنبه ۱۹ مهر ۱۴۰۲ - ۱۰:۱۳
۰ نفر

هوا که رو به سردی می‌رود، بازار مصرف غذاهای دریایی داغ می‌شود. میگو هم در این میان طرفداران خاص خود را دارد.

اسپاگتی با میگو

همشهری آنلاین: اگر اهل خوردن میگو هستید و معمولا وقتی هوس خوردن میگو می‌کنید می‌روید سراغ میگو پفکی، اسپاگتی با میگو را هم امتحان کنید.

مواد لازم برای ۴ نفر 

۴۵۰ گرم اسپاگتی
۱۲۵ میلی‌لیتر روغن زیتون
۶ حبه سیر
۴۵۰ گرم میگو پاک‌شده
۴ ق‌س برگ جعفری خردشده
۴ ق‌س آبلیموی تازه
نمک و فلفل به مقدار لازم

۱. یک قابلمه بزرگ را تا نیمه آب کرده، روی اجاق قرار داده و حرارت را زیاد کنید تا جوش بیاید. مقداری نمک در قابلمه آب بریزید، اسپاگتی‌ها را هم در آب‌جوش ریخته و حدود ۱۰ دقیقه صبر کنید تا بپزند و نرم شوند.  

۲. در این فاصله در یک تابه بزرگ که روی حرارت ملایم گذاشته‌اید روغن زیتون بریزید. حبه‌های سیر را به شکل ورقه‌های نازک برش زده و در روغن زیتون سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند.  

۳. میگوهای پاک شده را به روغن زیتون و سیر افزوده و تفت دهید. حالا دو قاشق سوپ‌خوری از جعفری‌های خرد شده را هم به مواد داخل تابه اضافه کنید.  

۴. آبلیموی تازه و نمک و فلفل را هم اضافه کرده و هم‌بزنید تا به همه جای میگوها رسیده و مزه‌دار شوند. حالا اسپاگتی‌های پخته‌شده را آبکش کرده و به تابه بیفزایید و هم بزنید.  

۵. اسپاگتی نیازی به پخته شدن ندارد، پس وقتی در تابه با میگوها مخلوط و گرم شدند، می‌توانید آن را در ظرف موردنظر کشیده و با بقیه جعفری‌های خردشده تزئین کنید.

کد خبر 795995
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha